Nationella D:

Jag är redan så trött på det här. Vill absolut inte gå till skolan idag och göra nationella… Men det är väl bättre att bara göra det tyvärr. Så det blir en alldeles för lång dag att börja en timme tidigare vid nio och inte sluta förens lite över fem. Dessutom blir det väl antagligen muntliga nationella på engelskan sista timmen också? Ush…. Hela min kropp bara ryser vid tanken. Nu har jag skrivit dagens negativa så här är i alla fall min nyttiga frukost! 🙂

//I’m so done with this already. I really don’t want to go to school today and do the national test. But sadly it’s probably just best to take it now. So it will be an awfully long day to start an hour earlier at nine and then end school after five. And not only that but we will probably have the oral test on the english lesson today. Ugh… My whole body got chills only of the thought. Now I’ve written all negativities of the day, so here are my healthy breakfast! 🙂

20170425_10561220170425_105720

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s