Avslutning <3

Då kommer den dagen man aldrig riktigt vill ska komma. En avslutning av något slag. I mitt fall nu var det min teatergrupps avslutning. Det var väldigt känslosamt för oss alla tror jag ❤ Underbar grupp verkligen, älskar er allihopa! Jag hoppas ni vet hur fantastiska ni är 😉

// And so the day that you never want to come comes. And so everything comes to an end. In my case it was the last meeting with my theatre group. It was very emotional for us all I think ❤ A wonderful group, I love all of you! I hope you know how fantastic you are 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s