Min dag

Ush. Men så glad att jag gick igenom den. Det började med en tidig inställd lektion. Vakna 8 när man inte behöver vara i skolan förens 11.40 liksom. Kul. Men sedan i alla fall hade jag muntliga nationella i svenska (jag började storlipa ja… Jag klarar inte pressen som sätts på nationella D: ) Sen direkt efter röstfysiologi prov. Inte förberedd på någon, men det gjorde inget! Trodde jag skulle klara mig precis med godkänt men blev ganska mycket bättre än så.
Moral of the story : Go to school kids

Nu blir det att kolla 3ornas examination! 🙂

// My Day.
Ugh. But so glad I went through it. It started with a canceled class. Wake up by 8 when you don’t have to go to school until 11.40 is fun. Kind of. But anyway I also had oral national exam in Swedish. (I started babycrying yes. I just can’t handle the press from the national tests. D: ) And right away after I had voice physiology exam. I wasn’t prepared for any of them, but it didn’t matter! I thought I would only slightly manage, but I got a higher grade than expected and it turned out really good!
Moral of the story : Go to school kids

And now: The seniors examination! 

Snapchat-202325247420170509_181931

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s