Dukes 2017

Så var man hemma igen från Dukes i Skövde. Några dagar sent men ändå, bättre sent än aldrig 😛

Det var indeed länge sedan jag uppdaterade nu, och jag försöker alltid intala mig själv att jag ska bli bättre på det, men jag är helt enkelt för lat haha. Så vi får helt enkelt bara se hur det blir i framtiden.

Vi fick ingen placering i Dukes och åkte hem med halva laget skadat. U17 är så mycket tuffare än tidigare, alla har ju växt på sig och sånt haha. Så efter Dukes nu börjar jag träna med u15 istället, och kör en sista säsong med dem, och hoppar upp till u17 igen till nästa år 🙂

blogibloggbloggi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s