Hälsokontroll ?¿

Ja, i tisdags åkte snälla mamma bort till Helsingborg med Missy för hennes hälsokontroll, där vi testade henne för Fiv och Felv, Pk-def och gjorde Hcm-scanning. Hon har helt normalt hjärta och idag kom testerna från Fiv och felv som också var negativa. Nu väntar vi bara på svar på pk-def, vi fick dock veta i efterhand att föräldrarna nog var negativt testade haha, så lite onödigt men jaja.

Jag började ju mitt sommarjobb som jag glömt säga den 24e juli, så av den anledningen fick mamma åka som har semester. Hon har blivit en ganska stor tjej, behöver växa till sig lite mer, men väger 4 kg nu. Och så börjar hon få sin päls så ska bli roligt och se hur lång päls hon har till vintern i år. Men det var bra i alla fall att allt såg bra ut, nu letas det hane för fullt här! 😉

blogg.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s