Sommarjobb är jobbigt

Alltså, jag har jobbat på mitt sommarjobb i bara 2 veckor, och jag tror jag ska avlida varje dag. Nej men det är så himla tråkigt! Verkligen! Jag vill inte liksom mer. En vecka kvar och jag orkar inte… Jag jobbar från 7.30 -16 varje dag… Många andra här jobbar 7-14 ._. uuugh. Men på måndag så kommer det en ny anställd, hon ska ha ungefär samma arbetsuppgifter som jag så det kan ju bli lite roligare då 🙂

För er som undrar så jobbar jag på typ ett äldreboende med specialhjälp. Men jag sköter endast om köket i princip och slänger sopor. Det är ett lätt jobb, men det är absolut inget produktivt vilket jag insett nu att jag verkligen behöver.

Jag måste även säga att jag tycker nu efter att jag varit här, att ALLA ungdomar borde prova ett sånt här jobb. Något som har med äldre att göra. Det ger verkligen så mycket.

Men nu, nu ska jag ut och dela reklam, som ju är mitt helgjobb, och imorgon så har vi match! 🙂 Då blir det bort till Malmö, och tänk hela denna veckan har jag missat Karlskronas skärgårdsfestival D: Blir att planera in den bättre till nästa år kanske?

Snapchat-2001394699.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s