Hundutställning

Denna helgen tillbringade jag med att dela reklam och att fota hundutställning. Utställningen var i Ronneby, så självklart måste jag dit. Det var intressant, jag vet att jag var där ett par år sedan men inget jag kommer ihåg. Men det var väldigt intressant att se likheterna och ändå hur olikt kattutställningar det var. Jag har hunnit redigera några få bilder än så länge, så dem får ni se 😉

Har jag sagt att jag vill ha en Saluki? För jag vill ha en Saluki. Jag vill väldigt gärna ha en. Sååå fina!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s