Today is a Good Day

Så vad har jag gjort idag? Jo jag har suttit och redigerat lite bilder, så kommer bloggen uppdateras, och så har jag skickat iväg ett mail om att låna en avelshane. Typ så långt har jag kommit idag. Så blir det väl att träna lite ikväll i Kristianstad också. Min tumme är inte återställd, men jag känner att jag måste träna nu, och vi har ju match i helgen också. Så nu får det bli så, tummen har fått vila i lite mer än en vecka nu haha.

Bjuder så länge på en bild till från Dukes

bloggisj.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s