Shoppin’ poppin’ my wallet

Idag blev det äntligen Ikea!! Jag köpte mer än jag hade planerat, och jag köpte inte allt jag hade planerat haha. Vissa saker kändes bara inte värt det haha. Men jao, nu vet jag inte när jag ska till Tingsryd och inreda rummet, men det lär väl bli imorgon eller lördag? Söndag kväll/måndag flyttar jag ju in 😀 Härligt att träffa alla igen ❤

Ja, så nu är det ett organiserat kaos här hemma 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s