Drakboet

Idag har vårat UF-företag varit på drakboets mässa, där vi pitchar vår idé till drakarna och till annat folk som går omkring där. Det var väldigt roligt och lärorikt och vi fick mycket bra input om vår produkt. Gå in på vår facebook eller instagram.

Vårt koncept: BE SAFE

Reflexer, som får dig att synas i mörkret och minskar skaderisken i trafiken, används bara av en tredjedel av befolkningen. Hos ungdomar är användningsområdet minst. Man kanske tycker att reflexer känns fånigt i just den åldern? Därför riktar vi oss främst till ungdomar och unga vuxna. Vi säljer bekväma hoodies, med en tidlös design. Med vårt egendesignade snygga reflex-tryck blir man säkrare i mörkret. Med en hoodie kan man bära reflex på ett mycket mer bekvämt sätt än en reflexväst eller något som hänger i jackan och stör. Med en stilren design kommer våran produkt kunna användas som vilket vardagsplagg som helst!

IMG_20171116_114255_366IMG_20171116_113438_051

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s