About

Snabbpresentation;

Jag är en 16 årig Svensk/Amerikansk tjej, uppväxt i den lilla staden Karlshamn. Jag älskar att vara med vänner, familj, träna och att fota. Det viktigaste i mitt liv just nu är att skapa roliga och fina minnen, men också att planera min framtid.

Detta är en livsstilsblogg, vilket innebär att att ni kommer få läsa allt mellan himmel och jord som jag är involverad i, såsom min träning, fritid, mode, musik och personliga tankar.

 

En lite längre presentation;

Jag är då 16 år, och halvsvensk. Min pappa kommer från Kalifornien USA och min mamma från Småland. Vi hamnade alltså i lilla Blekinge. Blekinge är ett otroligt fint landskap och jag hade inte kunnat ha en bättre uppväxt än här. Just nu bor jag, min lillasyster och mamma här i Sverige, medans min pappa för tillfället är i USA.

Att fota har i snart 8 år varit min stora passion. Jag ”snodde” min mammas systemkamera och från första minut så gillade jag att fota, mina favorit objekt att fota är mina djur. Jag har just nu tre stycken katter och en hund. Dessa kommer ni nog få se många bilder av i bloggen. Men jag hoppas ju också att det kommer massa andra fina bilder.

Jag tränar ju också. Vad tränar jag? Jo, den ovanliga sporten Amerikansk fotboll. Jag är med i föreningen Carlshamns Oakleaves. Jag hoppas att kunna inspirera fler – både tjejer och killar – att börja spela. Det är en underbar sport att spela och inte minst är lagmedlemmarna otroliga. I övrigt gillar jag att gå till gymmet där jag spenderar några kvällar i veckan.

Ett större intresse är att jag älskar att sjunga. Det har jag alltid gjort. Men detta har inte kommit till mig seriöst förrns jag började på högstadiet. Jag har alltid varit blyg, och därför har inte många sett mig. Nu vill jag ta mer plats och jag vill göra något och utvecklas inom musiken. För tillfället är detta det jag satsar mest och seriösast på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s